Vaderdag cadeau

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor Vaderdag? Overweeg om een fles oude wijn uit het geboortejaar van uw vader te geven. Bij onze wijnhandel hebben we een selectie van vintage wijnen uit verschillende regio’s en jaartallen, zodat u de perfecte fles wijn kunt kiezen die past bij het geboortejaar van uw vader.

Een oude wijn is niet alleen een smakelijke drank, maar ook een stukje geschiedenis in een fles dat uw vader kan koesteren en delen tijdens speciale gelegenheden. Bovendien laat u hiermee zien hoeveel u om uw vader geeft en hoe goed u hem kent..

Als u op zoek bent naar een nog specialer cadeau, kunt u overwegen om de fles wijn in een vintage look wijnkist te geven.

Een fles oude wijn uit het geboortejaar van uw vader is een origineel en betekenisvol cadeau om uw liefde en waardering voor uw vader te tonen. Bestel uw wijn vandaag nog en laat uw vader zien hoeveel u om hem geeft.

Klik hier en zoek eenvoudig het jaar op waar u naar op zoek bent

Cadeau voor de liefste vader

Het doel van Kelderwijnen.nl is om ervoor te zorgen dat u een goede beurt maakt bij de ontvanger van uw cadeau. U zal geprezen worden voor originaliteit wanneer de ontvanger het cadeau openmaakt. Niemand kan u verwijten dat u niet origineel bent.

In onze wijnkelder vindt u vele unieke oude wijnen, champagnes, port, cava en cider.
Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of bedrijfsfeest, er is altijd wel een rede te bedenken voor een mooie `oude` fles wijn, champagnes, port, cava en cider.

Maak uw geschenk een onbetwist symbool van uniekheid, een luxe om een geliefd persoon te geven.

Rode wijn | Witte wijn. | Champagne.| Rose. | Mousserende wijn. | Port.

Waarom bestaat er een vaderdag?

Op de derde zondag van juni is het vaderdag. Op die dag wordt papa in het zonnetje gezet. Deze dag hoeft hij niets te doen. De kinderen zorgen die dag voor vader. Als dank dat papa het hele jaar er voor hun is. Vaderdag is dus een feestdag ter ere van alle vaders.
Leuk weetje: in België viert men vaderdag op de tweede zondag van juni.

Eerste vaderdag vond plaats in de USA in 1910.

Vaderdag in Nederland

Vaderdag sloeg over naar Europa. In Nederland werd het idee voor Vaderdag in de jaren 30 omarmd, al viel de dag toen nog in oktober. In 1948 werd besloten om ‘in navolging van Amerika’ de dag te verplaatsen naar juni. Oktober zat te dicht op feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis, waardoor Vaderdag ondergesneeuwd raakte. Het initiatief voor de datumverandering van de Nederlandse vaderdag werd genomen door de Nederlandsche Bond van Herenmodedetaillisten, die daarmee graag in de pas wilden lopen met andere landen. Bijna over de hele wereld wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag van juni, maar niet overal. In België is Vaderdag een week eerder.

vaderdag cadeau

School

Op de basis school knutselde we al de mooiste werken in elkaar voor papa. Dat was leuk om te doen. Iets voor JOUW papa maken. Vaak werd het al eerder op school gemaakt, en was het best moeilijk om thuis niets te vertellen. De juf zei wel dat het nog een geheim moest blijven. Als het eindelijk vaderdag was mocht je het geven. Dat zijn toch de mooiste cadeaus die je kan ontvangen van je eigen kind.

De waardering van kelderwijnen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 489 reviews.
nl_NLDutch