Cadeau 25 jaar getrouwd?

 

Deze mijlpaal verdient uiteraard een geweldig cadeau. Wellicht heeft u er nooit over nagedacht, maar een oude fles wijn is misschien wel de oplossing.

 Fantastisch toch, een fles wijn uit een huwelijksjaar.

 Tegenwoordig wanneer men een jubileum van 25 jaar bereikt, is eerder een uitzondering dan een feit. Verras het jarige koppel met een gepersonaliseerd cadeau waar ze beide van onder de indruk zullen zijn.

Neem ze mee terug in de tijd. Alsjeblieft, Een wijn uit het jaar dat JULLIE getrouwd zijn!

 

Zilveren huwelijk

 De vintage wijn heeft een emotionele betekenis. Zeker naarmate de jaren verstrijken wordt een cadeau uit een specifiek jaar ook steeds unieker.

Het cadeau kunt u compleet maken met een vintage wijnkist of een houten wijnkist. Gegarandeerd wordt dit vintage cadeau met open armen ontvangen. U zult geprezen worden voor het originele en persoonlijke cadeau!

In de zoekbalk kunt u elk jaartal / jaargang invoeren, u komt vervolgens in een overzicht van de wijnen die op voorraad zijn uit uw gewenste jaar.

Maak uw geschenk een onbetwist symbool van uniekheid, een luxe om een geliefd persoon te geven.

 

Rode wijn | Witte wijn. | Champagne.| Rose. | Mousserende wijn. | Port.

25 jaar getrouwd cadeau
kado 25 jaar getrouwd

25 jaar getrouwd

Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat zij een bepaald aantal jaren zijn getrouwd.

 

Bijzonder cadeau 25 jaar getrouwd

Wat geef je het bruidspaar? Dat is best een uitdaging. Want laten we eerlijk zijn, tegenwoordig heeft iedereen “alles” al. Maar hebben zij ook al een fles wijn uit hun huwelijksjaar?
Dit wijn cadeau is wel erg persoonlijk, en het bruidspaar kan niet ontkennen dat u niet origineel bent. Wijnliefhebber of niet, een fles wijn uit hun feestjaar kan iedereen waarderen.

 

Wijn nog drinkbaar?

De goede kwaliteitswijnen uit de beste wijnstreken zijn zeker nog drinkbaar wanneer deze de leeftijd van 25 jaar bereikt hebben. Mits ze ook op de juiste manier bewaard zijn gebleven.

25 jaar getrouwd