Jubileum cadeau?

Heeft u een jubileum te vieren, wilt u een wijn uit uw geboortejaar ervaren, of juist een fles wijn cadeau doen uit een jaar van uw geliefde, kennissen of vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag om een persoonlijk jubileum cadeau te vinden.

Klik hier en zoek eenvoudig het jaar op waar u naar op zoek bent

Kelderwijnen.nl heeft een groot assortiment vintage wijnen.

Tegenwoordig is het een hele uitdaging om een leuk, origineel en passend jubileum cadeau te vinden.

Wat dacht u van een oude fles wijn uit het jubileumjaar van de jarige?

Cadeau uit een jaar wat voor de jarige job centraal staat.

Denk bijvoorbeeld aan een wijn uit:

Geboortejaar

Huwelijksjaar ( 25 jaar getrouwd,
50 jaar getrouwd, 60 jaar getrouwd)

Jubileumjaar

Vriendschapsjaar

Indienst/uitdienst

Voor elke mijlpaal hebben wij UW wijn cadeau. Oude wijn geven is net zo leuk als ontvangen!

jubileum cadeau, flesje wijn laten bezorgen, uniek wijn cadeau, origineel wijn cadeau, kerstpakket samenstellen, leuke cadeaus, iets uit je geboortejaar kopen, cadeau ideeen 110 jaar, 40 jaar oude wijn
jubileum cadeau

Persoonlijk jubileum cadeau

Met een vintage wijnkist of een houten wijnkist maakt u uw cadeau helemaal af.

Dit originele cadeau zal met grote bewondering ontvangen worden. Wijnliefhebber of niet, een fles wijn uit een speciaal jubileumjaar maakt uw cadeau wel erg persoonlijk. Daar is over nagedacht!

In de zoekbalk kunt u op elk jaar zoeken. Voer uw jaargang in. U komt vervolgens in een overzicht terecht van de wijnen die op voorraad zijn uit uw gewenste jaargang.

Maak uw geschenk een onbetwist symbool van uniekheid, een luxe om een geliefd persoon te geven.

Rode wijn | Witte wijn. | Champagne.| Rose. | Mousserende wijn. | Port.

Elke werkdag voor 16.00 uur besteld —> andere dag in huis.(NL/B)

Bent u op zoek naar andere leuke aanbiedingen, klik dan hier.

Een fles wijn is een uitstekend jubileumcadeau voor zowel particulieren als bedrijven of werkgevers. Bij het kiezen van een jubileumcadeau is het belangrijk om iets te selecteren dat persoonlijk en betekenisvol is.

Voor particulieren is het goed om te zoeken naar een wijn uit een bijzonder jaar of een wijn die past bij de smaak van de jubilaris. Een oude Bordeaux, Bourgogne of Champagne zijn bijvoorbeeld klassieke wijnen die altijd goed worden ontvangen. Een andere optie is om een ​​fles te kiezen van een minder bekende, opkomende wijnregio of een minder bekende druivensoort.

Voor bedrijven of werkgevers is het belangrijk om een ​​cadeau te kiezen dat zowel het jubileum als de relatie met de jubilaris viert. Een fles wijn uit een speciaal jaar,  van de jubilaris kan bijvoorbeeld een blijvende herinnering zijn aan het jubileum en de waarde van de jubilaris voor het bedrijf.

Bij onze wijnhandel hebben we een uitgebreide selectie van oude wijnen uit vele verschillende regio’s en jaartallen. Ons team van experts kan u helpen bij het kiezen van de perfecte fles wijn voor uw jubileumcadeau, en kan zelfs de fles personaliseren met gravure of een speciale verpakking.

Of u nu op zoek bent naar een jubileumcadeau voor een particulier of bedrijf, een fles oude wijn is een prachtige en betekenisvolle keuze die zeker gewaardeerd zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw jubileumcadeau te bestellen.

De waardering van kelderwijnen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 472 reviews.
nl_NLDutch