(Vintage) champagne

Bent u op zoek naar het meest originele champagne cadeau of een lekkere champagne voor oud en nieuw? Dan bent u bij kelderwijnen.nl aan het juiste adres. Het is maar 1 keer per jaar echt goed feest. Een unieke gelegenheid vraagt om een uniek cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een wijn – port – champagne uit haar of zijn geboortejaar of uit een jaar met een andere leuke gebeurtenis.
In onze wijnkelder ligt een schat aan oude, bijzondere en exclusieve wijnen, champagnes en port opgeslagen. Vele oogstjaren van verschillende wijnen zijn aanwezig. Gegarandeerd een uniek cadeau. Met een prachtige, traditionele wijnkist heb je altijd een passend cadeau te geven voor de kerst of een andere feestelijke dag. De houten wijnkist wordt geleverd inclusief een laag houtwol ter opvulling, decoratie en bescherming van de wijnen. Het doel van Kelderwijnen.nl is om ervoor te zorgen dat u een goede beurt maakt bij de ontvanger van uw cadeau. U zal geprezen worden voor originaliteit wanneer de ontvanger het cadeau openmaakt. Niemand kan u verwijten dat u niet origineel bent. Rode wijn | Witte wijn. | Champagne.| Rose. | Mousserende wijn. | Port.

Bubbels

Als er iets te vieren valt en er gaat getoost worden, denken we gelijk aan champagne. Blijft ook een zeer feestelijk en vooral heerlijk drankje. Hou je van zoet of juist brut of een mengeling van beide. Voor ieder wat wilt.

Echte champagne

Champagne mag je alleen champagne noemen als die uit Frankrijk komt uit de streek champagne. Deze naam is beveiligd en mag absoluut niet gedragen worden door een ander. Zo weet je dat wanneer je champagne drinkt en dit op de fles staat dat je echt te maken hebt met een champagne. Er zijn zeker ook andere lekkere mousserende wijnen. Zeker weten. Maar er gaat toch niets boven een echt glas champagne 🙂
champagne
De waardering van kelderwijnen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 489 reviews.
nl_NLDutch