Cadeau uit geboortejaar

Bespaar geld op de leukste en mooiste aanbiedingen op vele (hele) oude wijnen.
Wel eens gedacht aan een cadeau uit geboortejaar? Fles wijn uit geboortejaar.
Het meest originele cadeau voor hem of haar!

Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau voor iemand die geboren is in een bijzonder jaar, dan is een fles wijn uit dat geboortejaar een prachtig en uniek geschenk.

Een oude wijn uit het geboortejaar van de ontvanger is niet alleen een geweldige manier om de gelegenheid te vieren, maar ook een uitstekende manier om een bijzonder moment uit het leven van de ontvanger te eren.

Bij onze wijnhandel hebben we een uitgebreide selectie van oude wijnen die perfect zijn voor deze gelegenheid. We hebben wijnen uit vele verschillende regio’s en jaartallen, zodat u een fles kunt kiezen die past bij de smaak van de ontvanger en bij de gelegenheid.

Als u op zoek bent naar een klassieke wijn, dan is een oude Bordeaux of Bourgogne uit een goed jaar een geweldige keuze. Als u iets nieuwers en spannenders wilt, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een wijn uit een opkomende regio of een andere druivensoort die minder bekend is.

Wat uw keuze ook is, een fles wijn uit het geboortejaar van de ontvanger zal zeker een indrukwekkend en memorabel cadeau zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte fles te vinden en om uw geschenk onvergetelijk te maken.

De wijnen zijn direct leverbaar en allemaal op voorraad.

Verjaardag is maar 1 keer per jaar en dat vraagt om een uniek en geliefd cadeau.
Denk bijvoorbeeld aan een wijn uit haar of zijn geboortejaar of uit een jaar met een andere leuke gebeurtenis. In onze wijnkelder ligt een schat aan oude, bijzondere en exclusieve wijnen opgeslagen. Vele oogstjaren van verschillende wijnen zijn aanwezig. Gegarandeerd een uniek verjaardagscadeau.

Met een prachtige, traditionele wijnkist heb je altijd een passend cadeau te geven voor de kerst of sinterklaas. De houten wijnkist wordt geleverd inclusief een laag houtwol ter opvulling, decoratie en bescherming van de wijnen.

Het doel van Kelderwijnen.nl is om ervoor te zorgen dat u een goede beurt maakt bij de ontvanger van uw cadeau. U zal geprezen worden voor originaliteit wanneer de ontvanger het cadeau openmaakt. Niemand kan u verwijten dat u niet origineel bent.

In onze wijnkelder vindt u vele unieke oude wijnen, champagnes, port, cava en cider.
Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of bedrijfsfeest, er is altijd wel een rede te bedenken voor een mooie “oude” fles wijn, champagnes, port, cava en cider.
Maak uw geschenk een onbetwist symbool van uniekheid, een luxe om een geliefd persoon te geven. Laat de ontvanger stralen met een fles wijn uit zijn of haar geboortejaar.

Rode wijn | Witte wijn. | Champagne.| Mousserende wijn. | Port.
Klik hier en zoek per jaar (gang)

Cadeau uit geboortejaar

Trouwen, waarom eigenlijk?

Tegenwoordig zijn er helaas minder mensen die in het huwelijksbootje stappen. Twintigers en dertigers kiezen meer voor geregistreerd partnerschap of ongehuwd samenwonen. Vroeger was dit een taboe.
Dit heeft te maken met veranderingen t.o.v het het huwelijk en de economie. Een trouwfeest is duur, maar ook nu de economie aantrekt stijgt het aantal huwelijken niet.
Trouwen is geen must meer. In vroegere jaren was dat wel het geval. Je trouwde, en je man werkte. De vrouwen zorgde voor het huishouden en de kinderen. In deze dagen zijn de vrouwen zelfstandig. Hebben vaak al een betere opleiding, stellen ook meer voor in het bedrijfsleven, en verdienen meer. Zo zijn zij niet meer afhankelijk van de echtgenoot.

Verbintenis voor het leven

Een huwelijk kies je nu bewust voor. Vaak trouwen geliefden ook op latere leeftijd. Kortom alles kan en is goed.
Aan de andere kant gaan we minder meemaken dat mensen een aanzienlijke tijd getrouwd zijn. De 50 jarige huwelijken zullen ook schaarser worden.
Maar fantastisch toch als je ouders of bekende 50 jaar getrouwd zijn. Echte mijlpaal wordt er bereikt.

Hoe heten de huwelijksjaren?

– 1 jaar getrouwd: katoen
– 2 jaar getrouwd: karton
– 3 jaar getrouwd: leer
– 5 jaar getrouwd: hout
– 10 jaar getrouwd: tin
– 12,5 jaar getrouwd: koper
– 15 jaar getrouwd: kristal
– 20 jaar getrouwd: porselein
– 25 jaar getrouwd: zilver
– 30 jaar getrouwd: parel
– 35 jaar getrouwd: koraal
– 40 jaar getrouwd: robijn
– 45 jaar getrouwd: saffier
– 50 jaar getrouwd: goud
– 55 jaar getrouwd: smaragd
– 60 jaar getrouwd: diamant
– 65 jaar getrouwd: briljant
– 70 jaar getrouwd: platina
– 75 jaar getrouwd: rodium
– 80 jaar getrouwd: eik
– 100 jaar getrouwd: ivoor

Voor elk jaar hebben wij een oude fles wijn. Best een bijzonder cadeau. Ten eerste zeer origineel een fles wijn uit het jaar dat zij elkaar het ja-woord gaven. Ten tweede, een oude fles wijn blijft zijn waarde houden en zal met de jaren stijgen in waarde. Ten derde, een blijvende herinnering. Elke dag kan er genoten worden van het aanzicht van een oude fles wijn uit HUN huwelijksjaar.

Meer informatie op wikipedia

Cadeau uit geboortejaar, blijvend cadeau ouders, blijvend cadeau 50 jaar, flesje wijn versturen, luxe wijn cadeau, bijzondere wijn cadeau, wijn uit geboortejaar, cadeau ideeen 120 jaar, 40 jaar oude wijn
De waardering van kelderwijnen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 499 reviews.
nl_NLDutch